KRAJINA DRVO

Akcija

Cena minus za 3+


Povodom akcije - Ponosna kartica - Cena minus za 3+ koja je namenjena porodicama sa troje i vise dece, mi smo u mogucnosti da donosiocu kartice dodelimo 20% popusta na sledece artikle:
- Ruska roba (brodski podovi, lamperije, fasadne i drvene obloge)
- Svi modeli crepa i pratece opreme (osim onih koji su vec na akciji)
- Drveni briketi
- Danska ulja namenjena zastiti drveta
- Lazure na vodenoj bazi za zastitu drveta (kod ovog artikla imamo mogucnost od 10% popusta)

-Pored ovih popusta imamo i besplatnu ugradnju za Velux krovne prozore i svu stolariju kupljenu kod nas

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Lamperija od Sibirskog Ariša u debljini od 14mm. Lamperija je pirine 11cm i dužine 1m, gde su sve daske lepo sečene sa ravnim ivicama tako da je moguće dužinsko nastavljanje iako ne poseduje čeoni falc. Lamperija ima fino zaobljene ivice sa bočnih strana, dok su čela oštra kako bi mogla biti čeono nastavljana. U ponudi je ima u AB klasi, klasa sa čvorovima koji su neispadajući i deluju jako dekorativno.
Poznato je da je Ariš jako izdržljivo i dugotrajno drvo koje odoleva i spoljnim uticajima, i dobro podnosi vlagu, kao i da ima veliku tvrdoću. Jasno je da je i to vrsta drveta koja ima zbog svojih svojstava i veću cenu, samim tim što je ova lamperija od 14mm postignuta je niža cena, a opet ima dovoljnu debljinu kako bi imala čvrstoću poput recimo brodskog poda od nekog mekog drveta.
Cena lamperije je 1440 din/m2.

RENOVA AKCIJA

Crep TERRAN RENOVA koji je i pouzdan i ekonomičan. Crep je u mat varijanti i ima ga u crvenoj, crnoj, i tamno smedjoj boji. Idealan kako za obnovu starog krova tako i za novogradnju. Uz dugogodišnju garanciju i mnoštvo dodatne opreme zadovoljiće sve Vaše zahteve i to uz neverovatnu cenu od 700 dinara/m2.
I pored odlične cene crep je zadržao svoje već poznate karakteristike da ne upija vodu i ne hvata mahovinu, a samim tim i ne otežava krov preko zime i ne menja svoj izgled.

Blažujka topola - akcija - DYNEA kineski vodootporni šper izađen od 13-15 slojeva furnira topole sa obostranim fenol-filmom od 120g/m2 i impregniranim ivicama. Težina table je 10,9kg/m2 a dimenzije su 20mm x 2440mm x 1220mm.
Cena je 20mm 1.510 din/m2 4500 din/kom - Glatka - Akcija na kupovinu cele palete, cena po tabli 4000 din/kom

Nova akcija za predstojeću grejnu sezonu! Peć na pelet ALFA PLAM COMMO 21 po ceni od 156.450 din.
Dočekajte zimu spremni i sigurni uz peć koja će uneti toplinu u Vaš dom.