KRAJINA DRVO

Stolarija

Ulazna vrata

Ulazna vrata Drvo+Alu rade se kao i prozori od lameliranog drveta gde se koristi sibirski Bor, dok su sa spoljne strane obložena aluminijumom.
Debljina krila kod ovih vrata je 105mm, dok je debljina štoka 80mm.
Vrata se mogu raditi po meri, gde birate boju aluminijuma (standardne su bela, braon i siva) kao i boju drveta izmedju 4 različita dekora. Drvo je kao i kod prozora obloženo akrilnim furnirima Postoji mogućnost i ubacivanja stakla u različitim oblicima i modelima. Na vratima je sve zaptiveno dihtung gumama (termix lajsna), tako da nema silikona na spojevima.
Vrata nose najpouzdaniji MACO okovi sa 5 godina garancije. Vrata imaju mehanizam zatvaranja u 3 tačke, kao i zaključavanja. Mogu biti jednokrilna ili krilo i po, gde se jedno krilo otvara dok je pomoćni deo fiksan, a u zavisnosti od modela mogu biti fiksevi sa obe strane.
Vrata se u potpunosti rade po meri i cena zavisi od dimenzije.

Drvo-aluminijum prozori

Prednosti prozora nastalih optimalnom kombinacijom dva vredna materijala su sledeće: dobra stabilnost, dugotrajnost, postojanost i lako održavanje unutrašnjih i spoljašnjih površina u odnosu na sve atmosferske uticaje. Ekološka prihvatljivost – drvo je obnovljiv materijal, aluminijum se u potpunosti reciklira. Pored dobrog arhitektonskog rešenja kuće, veoma je važan kvalitet i izgled prozora. Pod uticajem kiše, snega i drugih vremenskih nepogoda dolazi do oštećenja na prozorima. U cilju zaštite i lepšeg izgleda prozore oblažemo aluminijumskim oklopom vrhunskog kvaliteta jer univerzalna drvo-aluminijum stolarija je kombinacija koja spaja najbolje karakteristike ugrađenih materijala.


Aluminijum – najefikasnija i najtrajnija zaštita drvenih delova od atmosferskih uticaja. Zaštita aluminijuma se vrši anodizacijom ili plastifikacijom uz mogućnost velikog izbora boja.

Drvo – neprevaziđen materijal za enterijer. Povećana trajnost i mehanička čvrstoća postiže se lamiliranjem drveta sibirskog Bora a zaštita površina akrilnim furnirima ne zahteva dodatno održavanje i štiti drvo od oštećenja. Pored toga dolazi u 5 prelepih nijansi.

Vezu između ova dva elementa različitih dilatacionih svojstava čine PVC noseće spojnice koje spajaju ova dva elementa, ali ne prenose međusobna naprezanja već u cilju razlike u širenju i skupljanju materijala, aluminijum klizi po spojnicama nezavisno od promena na drvetu.

Drvo + aluminijum stolarija se radi kompletno po meri.Boja aluminijuma je standardno bela (RAL 9016) ali se može raditi i bilo koja nijansa iz RAL karte. Nijanse akrilnih furnira koje su u ponudi su: Bela, beljeni hrast, natur hrast, američki orah, i tamni hrast.
Sva stolarija se radi sa 3 stakla i sa termiks lajsnama umesto silikona.
Za tačne cene stolarije najbolje je poslati upit sa što približnijim dimenzijama za tačan obračun, kao i informacije da li je potrebna montaža, demontaža, roletne komarnici, itd...
Vaše upite za stolariju možete slati na mejl stolarija@krajinadrvo.rs

Pored same stolarije u ponudi imamo i roletne, komarnike, unutrašnje opšivke za zid... Sve od navedene dodatne opreme imamo u istim bojama kao što su materijali od kojih je sačinjena stolarija. Tačne cene za sve dodatne elemente možete dobiti u obračunu zajedno sa dimenzijama prozora.

Po dogovoru postoji mogućnost da obezbedimo i majstore za uzimanje mera, montažu i demontažu stolarije,kao i odvoz stare, i te usluge se dodatno naplaćuju.

Velux krovni prozori


Kompanija VELUX je svetski lider na tržištu krovnih prozora, sa najrasprostranjenijom mrežom prodavaca, najširim asortimanom proizvoda, uz konstantan kvalitet i konkurentne cene.
Celokupnu ponudu VELUX proizvoda sa cenama možete pogledati u katalogu, a mi smo tu da izadjemo u susret sa korisnim informacijama, stručnim savetima, i odgovarajućim preporukama za sve vaše nedoumice.
U sklopu naše firme imamo i ovlašćenog Velux majstora za ugradnju što obezbedjuje sigurnu i brzu ugradnju uz obezbedjenu garanciju.

PDF KATALOG

Gratis ugradnja VELUX krovnog prozora uz kupovinu kompletnog rešenja!

Velux krovni prozori 75 godina iskustva i donošenja svetlosti u Vaš dom.

Tavanske stepenice

Tavanske stepenice Optistep OLK B
Maksimalno ispitano opterećenje: 150kg
Maksimalna visina sobe: 280cm max.
Širina merdevina: 38cm
Toplotna provodljivost: 1,54 W/m2 K
Visina kutije: 12cm
Širina gazišta: 7 cm protivklizno gazište
Razmak izmedju gazišta: 25 cm
Dužina gazišta: 34 cm
Boja poklopca: Obostrano bela
Metalni rukohvat za jednostavniju upotrebu i povećanu sigurnost
U ponudi su u dimenzijama 60x120 i 70x120
Cena je 16300 din/kom
Cena je za model bez rukohvata, sa rukohvatom nemamo trenutno na stanju.

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.

Metalne tavanske stepenice OMAN
Maksimalno ispitano opterećenje: 160kg
Maksimalna visina sobe: 280cm
Visina kutije: 18cm
Širina gazišta: 8cm
Razmak izmedju gazišta:30cm
Debljina poklopca: 3,6cm
Debljina izolacije: 3cm
Težina: 30Kg
Boja poklopca: Obostrano bela
U ponudi su u dimenzijama 60x120 i 70x120
Cena je 36500 din/kom

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.