KRAJINA DRVO

Krovne pokrivke

Crep Terran
www.terran.rs


Terran je betonski crep koji se radi od krečnjaka, vode, kvarcnog peska, i oksida gvožđa koji mu daje boju. Zahvaljujući tradiciji dugoj preko 90 godina i stalnim napretkom Terran crep je otporan na uticaje okoline, ne bledi, vodonepropusan je, i podnosi veliko opterećenje, a sve to uz 50 godina pismene garancije. Na sve to treba dodati da je zahvaljujući prirodnim sastojcima ekološki potpuno prihvatljiv, i uprkos tome što je betonski crep ne otežava krov. Čak postoje i najnoviji SYNUS modeli koji su olakšani tako da spadaju u najlakše modele crepa na tržištu.

Terran ima u ponudi više profila crepa, a to su:
Tradicionalni RUNDO (biber)
Klasični talasasti DANUBIA
Mediteranski COPPO
Savremeni ZENIT
Lagani SYNUS (novo)

Svaki od ovih profila radi se u više različitih boja što možete detaljnije videti na Terranovom sajtu ili u PDF katalogu. Svaki model crepa takođe ima i sve što je neophodno od dodatne opreme i za klasične i za zahtevnije krovove.
Za cene svih modela se možete informisati telefonskim pozivom ili putem mejla.

Sezonska akcija - crep TERRAN RENOVA koji je i pouzdan i ekonomičan. Crep je u mat varijanti i ima ga u crvenoj i crnoj boji. Idealan kako za obnovi starog krova tako i za novogradnju. Uz dugogodišnju garanciju i mnoštvo dodatne opreme zadovoljiće sve Vaše zahteve i to uz neverovatnu cenu od 640 dinara/m2.
I pored odlične cene crep je zadržao svoje već poznate karakteristike da ne upija vodu i ne hvata mahovinu, a samim tim i ne otežava krov preko zime i ne menja svoj izgled.

Aqualina - guttal

Aqualin (ondulin) ploča predstavlja krovnu pokrivku. Izrađena je od fibrobitumenske mase i bitno je da se naglasi da ne sadrži azbest i druge otrovne supstance. Po svojim karakteristikama ondulin ploče su vodootporne, elastične i fleksibilne, niske specifične težine i nisu opterećenje za krovnu konstrukciju. Otporne su na grad i ekstremno niske i visoke temperature.
Dimenzija table je 90x200 u cm, pokrivaju oko 1.6 kvadrata i masa jedne ploče je između 5 i 6 kilograma (oko 5.5 kg).
Prodaje se na tablu i cena je 920 din/kom

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.

Tegola


Kanadska Tegola je, zbog svoje mogućnosti prilagođavanja, krovni materijal koji odgovara praktično svakom obliku krova. Šindra Tegola će zadovoljiti kako tehničkim tako i estetskim kriterijumima.
Sve značajniji postaje estetski faktor i mogućnost uspešnog uključivanja u okolinu. Savremeni krovni materijal mora uz to ispunjavati visoke tehničke kriterijume: da je dobar izolator, da je otporan, da je lagan...
Kanadska Tegola pratila je te zahteve i prilagođavala se u tehničkom i dizajnerskom pogledu, o čemu svedoči i činjenica da se danas Tegola prodaje praktično po celom svetu.

IKO PLATINASTA GARANCIJA

IKO premium platinasta garancija je jedinstveni koncept u oblasti šindre: u slučaju oštećenja garancija se ne odnosi samo na zamenu šindre već I pokriva troškove rada, odstranjivanja otpada, transporta. . . . jednom rečju ona predstavlja 100% garanciju za Vaš krov.
Ova garancija se odnosi na IKO šindru od tipa Superglass (5 godina), do veoma moderne Cambridge laminatne šindre (10 godina) pod uslovom da se doprema iz Hama.
Nakon isteka perioda koji pokriva platinasta garancija, IKO pokriva troškove materijala narednih 25 godina.

U ponudi imamo 3 modela tegole:
Superglas 3T (kocka standard) - 750 din/m2
Superglas Biber (standard) - 800 din/m2
Armour shield (platinum) - 1.230 din/m2

- ima na lageru
- nema na lageru
Molimo Vas da uvek proverite telefonskim pozivom da li robe ima na stanju u Požarevcu ili Veterniku, hvala.