KRAJINA DRVO

Akcija

Lamperija od Sibirskog Ariša u debljini od 14mm. Lamperija je pirine 11cm i dužine 1m, gde su sve daske lepo sečene sa ravnim ivicama tako da je moguće dužinsko nastavljanje iako ne poseduje čeoni falc. Lamperija ima fino zaobljene ivice sa bočnih strana, dok su čela oštra kako bi mogla biti čeono nastavljana. U ponudi je ima u AB klasi, klasa sa čvorovima koji su neispadajući i deluju jako dekorativno.
Poznato je da je Ariš jako izdržljivo i dugotrajno drvo koje odoleva i spoljnim uticajima, i dobro podnosi vlagu, kao i da ima veliku tvrdoću. Jasno je da je i to vrsta drveta koja ima zbog svojih svojstava i veću cenu, samim tim što je ova lamperija od 14mm postignuta je niža cena, a opet ima dovoljnu debljinu kako bi imala čvrstoću poput recimo brodskog poda od nekog mekog drveta.
Cena lamperije je 1440 din/m2.

Novo u ponudi - Šper pločaŠper ploče se rade od unakrsno lepljenih slojeva furnira, zahvaljujući tome imaju odlične tehničke osobine. Šper je u potpunosti izrađen od drveta i spada u ekološke materijale zbog čega ima široku primenu. Korsisti se u građevinskoj industriji, industriji nameštaja, izradi ambalaže, dekorisanju enterijera, itd..
U našoj ponudi imamo obostrano furnirani šper od topole u prvoj klasi. Trenutno je u ponudi tabla od 4mm debljine, dok druge debljine radimo isključivo na upit. Dimenzija table je 1220 x 2440 x 4mm.
Cena je 672 din/m2 2000 din/kom

Sezonska akcija - crep TERRAN RENOVA koji je i pouzdan i ekonomičan. Crep je u mat varijanti i ima ga u crvenoj i crnoj boji. Idealan kako za obnovi starog krova tako i za novogradnju. Uz dugogodišnju garanciju i mnoštvo dodatne opreme zadovoljiće sve Vaše zahteve i to uz neverovatnu cenu od 640 dinara/m2.
I pored odlične cene crep je zadržao svoje već poznate karakteristike da ne upija vodu i ne hvata mahovinu, a samim tim i ne otežava krov preko zime i ne menja svoj izgled.

Nova akcija za predstojeću grejnu sezonu! Peć na pelet ALFA PLAM COMMO 21 po ceni od 156.450 din.
Dočekajte zimu spremni i sigurni uz peć koja će uneti toplinu u Vaš dom.

Poklon akcija - ALFA PLAM

Akcija na ulazna vrata - Rasprodaja modela iz izložbenog salona

Jednokrilna ulazna vrata od punog drveta, više modela na akciji. Akcijska cena za sve modele je 37000 dinara. Prevlačenjem kursora miša na sliku možete videti dimenzije vrata sa slike.